Oldal kiválasztása

Drága barátaim, újra itt vagyok. 🙂

Tudom, sokáig nem írtam a személyes blogomat, pontosabban 2018-ban osztottam meg veletek mikor, és mi is történt velem. Ez hosszú idő, nagyon hosszú. De most újra itt vagyok, és nem mondom, hogy volt egy kis időm, hogy megírjam mi is történt velem, de mivel annyian érdeklődtek felőlem, vettem a fáradságot, és elkezdtem újra itt is a tettek mezejére lépni. 🙂

Első körben, azaz ebben a cikkben a 2019-es évet ölelem fel, és mutatom be nektek, jól összesűrítve, hogy mi is történt velem, velünk. Ezt hagyom majd nektek 1 hónapig ízlelgetni, mert hát idő kell, majd a következő cikkhez is nekem, ami a 2020-as évemet mutatja majd be. Ez novemberben fog majd megjelenni. Ezt követően sűrűsödik majd az élet, és decemberben a 2021-es évem első felét mesélem el nektek, hogy alig várjátok majd a januárt, amikor is a 2021-es évem második felét ismerhetitek meg.

Innentől kezdve, azaz 2022 februárjában pedig már az aktuális, azaz az előző hónapot mutatom majd be, és így megyünk majd hónapról hónapra tovább. Na de ne is vesztegessük az időt, mesélek nektek egy kicsit a 2019-es évemről, évünkről.

Talán nem véletlenül nem is írtam nektek, hiszen a 2019-es év egy eléggé meghatározó évünk volt. Kezdődött egy feltöltődő síeléssel Ausztriában drága barátainkkal, amire nagyon nagy szükségünk volt már. Ebben az évben ismerkedtem meg egy elképesztő szigetelési anyaggal, és technológiával, amiben még mindig hiszek, de sajnos rövid időn belül ki kellett derüljön számomra, hogy üzletileg nem éri meg foglalkozni vele. Ennek nagyon egyszerű oka van, volt. Mégpedig az, hogy az a pénz amit meg lehetett keresni, nem volt megfelelő arányban a rá fordított idővel, és pénzzel. Mivel az emberek nem nagyon hittek ebben, így sok pénzt és energiát kellet abba tenni, hogy másnak a termékét megismertessük velük. Így ezt még most is sajnálom, de el is kellett engednünk pár hónappal később.

De a Jobbfólia fűtési technológiánk kezdett egyre jobban utat törni magának, azonban az építőipart sem tudtuk még elhagyni. Pontosabban ekkor még nem is akartuk, de mostanra már mindenki tudja, hogy ezzel már nem foglalkozunk, de ennek okáról majd akkor, amikor valóban aktuálissá vált. Elkezdtünk franchise hálózattal is próbálkozni a fűtési rendszerre, de sajnos nem megfelelő koncepció alapján, rossz emberekkel próbálkozva. De ez is sokat segített abban, hogy később már úgy álljak neki ahogyan kell. Így tudhatjátok már, hogy ebben az évben a partner hálózat építése nem sikerült jól. Rossz embert bíztam meg annak kezelésével, de rá kellett jönnöm, hogy minden egyes rossz döntésnek megvolt az oka, és senki más nem volt hibás, csakis én. Amikor erre rájöttem, már kezdődött is a jó, jobb irány.

Természetesen közben idén sem maradhatott el a nőnapi sok-sok virág vásárlása, és minden velem szembe jövő hölgy megajándékozása.

Az egyre növekvő érdeklődés a fűtési rendszerünk iránt, egy jó Construma, és a rengeteg munka, és sok rádió interjú eredményeként, drága feleségem májusban beleszeretett egy bevásárló központban lévő üzlethelyiségbe, és addig addig nyomott engem, míg úgy döntöttünk megcsináljuk magunknak, és a Telepy utcai üzletből átköltözünk oda.

Boráros tér, Duna ház, egy nagyon nagy lépés volt nekünk, melyet ha nincs Adrikám, sosem lépek meg. Megcsináltuk, és június végén már nyitottuk is a csodálatos üzletünket. Elképesztő szép bemutató termet készítettünk. De amikor először beléptem az üres üzletbe, már el is terveztem mi, hogy lesz, és úgy is lett.

Ez nagy mérföldkő volt számunkra, és nagyon jól sikerült a nyitás is. Sok ügyfél, és boldogság volt. Közben pedig folyamatosan képeztük magunkat. Nem csak üzletileg, de emberileg is. Hogyan kell jobbnak lenni, hogyan legyünk boldogabbak, és sikeresebbek. Látszott egy nagyon jó irány, de ekkor még nem igazán tudtuk mi jöhet ebből ki.

Augusztusban úgy döntöttünk, hogy az autózás, a parkolás, az idő ami elmegy azzal, hogy nem olyan messziről de az irodába járunk, nem jó. Így 6 év után elköltöztünk a szeretett lakásunkból, és egy nagyon nagy lépést megtéve, 3x nagyobb költséget bevállalva, az iroda mellé költöztünk. Elképesztően jó szolgáltatásokkal, úszómedence, jakuzzi, szauna, edzőterem. És mindezt azért tettük meg, mert kiszámoltuk, hogy azok a szolgáltatások mik a házban vannak, mennyi pénzt spórolnak nekünk meg, hogy nem kell megvásárolni, nem kell parkolni, nem kell utazni… stb. Így rájöttünk, hogy valójában nyerünk, és spórolunk. Mert minden döntést üzleti számítások előznek meg nálunk.

Közben készültek még a Top Shop üzletek a kezeink alatt, és egyéb építőipari munkák is. Be is jött egy nagyon nagy projekt, ami sokat segített nekünk. Ez is csak azért, mert mertünk lépni, mertünk nagyobbat álmodni, így jöttek a megrendelések is. De sajnos nem megfelelő ügyintézéssel, és kezeléssel. Ezért rá kellet jönnöm, hogy a pontos folyamatok leírása rettentő fontos. Így is tettem, és elkezdtem minden egyes munkakörre kidolgozni, hogy is kell annak lennie. Ez sok, sok hónapba telt.

Nyár végén amikor már volt új üzlet, új lakás, mi is kiengetünk kicsit. Koncertek, szórakozás, barátok. És jött a szeptember vége, amikor egy kis piszok, egy gyönyörű mentett 2 hónapos cica az életünkbe lépett. Mex, akinek az életét mentettük meg, majd több száz, inkább ezer bolhától szabadítottuk meg, és lett az életünk egy felbecsülhetetlen kincse. Napokig ápoltuk, gondoztuk, és egyre jobban szerettük meg. De erről majd még később bővebben.

Év vége felé, novemberben pedig ismét a speciális olimpiásoknak segítettünk, most Győrben egy labdarugó tornán. Majd ezt követően ismét egy családnak segítettünk, most december 6-án egy komplett központi fűtéssel, laptoppal, és ajándékokkal.

Itt majdnem véget is ért az év, de december közepén, Adrikám úgy döntött most már végre menjünk el egy hajbeültetési konzultációra. Mert hát nekem már gyermek koromban betegség miatt megritkult a hajam, ami nagyon is zavart, de sosem volt úgy pénzem, hogy egy hajbeültetést elvégezzenek. Elmentünk, majd ki is fizettük, és beírtak január elejére műtétre. Hát igen, ez is egy jó kis téma lesz, de majd csak a 2020-as cikkben…

Itt kívánnék boldog ünnepeket, de mivel csak a cikkben lesz év vége, most pedig október van, így nem teszem… 🙂

Ez volt a 2019-es évem röviden, és nemsokára jövök a 2020-as évvel… Tovább a 2020-as beszámolóra.

 

Pin It on Pinterest